vrijdag 4 november 2016

De Kahler is uitbehandeld.

Er is veel gebeurd sinds mijn laatste post. Begin deze week hebben we besloten om te stoppen met de actieve behandeling van de Kahler. De ziekte is zeer actief, de behandeling zeer belastend en de winst te beperkt. De geplande bestralingen zullen niet worden uitgevoerd, al zou dat in de toekomst altijd nog kunnen.

Trombocyten en eventueel bloed zal ik nu ontvangen via de Thuiszorg. Na volgende week maandag is het klaar in het LUMC. Medische verrichtingen zijn alleen nog gericht op geven van verlichting van pijnklachten.  Kwaliteit van leven, zo lang het kan, dat is nu de inzet. Samen met mijn familie, vrienden en allen die mij dierbaar zijn.


15 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend moeilijke beslissing, Jaco. Ik heb enorm veel respect voor je. Ik wens je een goeie tijd met allen die je lief en dierbaar zijn. Sterkte, Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje jacco wat een keuze heb je moeten maken maar wel begijpelijk ik hoop dat je met je dierbaren zonder veel pijn nog mag genieten van het leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Jaco, onvoorstelbare pittige maar dappere beslissing die jullie hebben genomen. Van harte hoop ik en wens ik jullie nog veel tijd om van het leven te genieten en te doen wat jullie samen willen doen. Groet, Hans Scheurer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel sterkte na deze moedige beslissing.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Jaco,
  Wat een ontzettend moeilijke, maar moedige beslissing.
  Ik hoop voor jou en allen die je dierbaar zijn dat jullie nog veel tijd krijgen om van elkaar te genieten. HG, Bram van der Dussen































  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beste Jaco wat een moeilijke beslissing zal dat zijn geweest! Ik wil je bedanken voor het feit dat je je behandeling tegen Kahler hebt willen delen! Toen mijn man 4,5 jaar geleden de diagnose Kahler kreeg en ik je "post" tegen kwam op internet heb ik veel steun gehad aan jou "belevenissen"! Toen jij de stamceltransplantatie van je broer had gekregen en je heel ziek was durfde ik haast niet eens te kijken hoe of het met je ging! Ik heb enorme bewondering voor je hoe je met alles om bent gegaan! Ik wens jou en je naasten nog een tijd toe met veel mooie momenten. Sterkte. Derkje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beste Jaco, af en toe las ik je blog nog en was steeds zo blij dat het relatief goed met je ging.
  Maar vandaag lees ik het droevige bericht - uitbehandeld.
  Ik hoop dat je zolang mogelijk thuis in je vertrouwde omgeving kan blijven en samen met je dierbaren het laatste stukje van je leven zo lang mogelijk nog mooie en dierbare herinneringen kan bouwen.
  Beste Jaco, groot respect hoe je alles gedragen hebt..... Bon voyage

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste Bregina,
  Jaco is op 15 november 2016 overleden, en gisteren begraven onder grote belangstelling met een indrukwekkende afscheidsbijeenkomst. Hij was een bewonderenswaardig voorbeeld voor mij en voor velen. Dank je voor je warme bericht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh Rutger, wat is het snel gegaan. Te snel, te vroeg, te oneerlijk. Ik wens iedereen die de grote leegte voelt heel veel sterkte om Jaco's laatste reis te verwerken. Helaas weet ik uit eigen ervaring hoe moeilijk en dubbel dat is. Aan de ene kant is het grote gevecht voor Jaco afgelopen en heeft hij nu rust en geen pijn meer. Maar de leegte die hij achterlaat is groot, te groot en kan je alleen nog maar de mooie en dierbare herinneringen koesteren en in je hart dragen.
   Veel sterkte iedereen!

   Verwijderen
 9. Goede laatste reis Jaco. Bedankt voor je openheid al die tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil graag iemand die er die ervaart liefde trauma, financiƫle moeilijkheden, de vruchtbare, Miskramen en adviseren zo veel meer, U kunt contact met Dr. Madu op zijn e-mail: (. Maduutemple @ gmail com) of zijn Whatsapp: + 234 9038103368 voor zijn mooie spreuk werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn naam is Oscar, ik kom uit Londen. Ik wil een leven getuigenis over hoe deze grote man genaamd Dr Madu genezen mijn zus van Genetic Herpes met een aantal kruiden-medicatie te delen, geneest Hij andere ziekten ook. Kruiden zijn krachtig, Naar de hel met de overheid en hun verzekering, kunt u contact met hem opnemen via e-mail: maduutemple@gmail.com of voeg hem wat-app +2349038103368. Mijn familie is eens te meer weer gelukkig, dus stop met je zorgen en ga je je medicijnen en zet de familie vrij van de dodelijke ziekte die geen respect voor harmonie in het gezin te houden. Dank u voor het lezen van mijn commentaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. W. ter Bregge1 mei 2018 om 10:54

  Altijd de moeite waard om informatie te winnen en de weg der kruidengeneeskunde te bewandelen. In dit geval een bijzondere man met authentieke kennis hoe onbegrepen en slepende klachten te balanceren. Mijn man had te kampen met veel ongemakken en heeft dankzij deze kruidenmeester weer zin in het leven. Gannie body cure specialist te Rotterdam www.gannniebodycure.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn leven is mooi dankzij jou, Mein Helfer. Heer Jezus in mijn leven als een kaarslicht in de duisternis. Je liet me de betekenis van geloof zien met je woorden. Ik weet dat zelfs toen ik de hele dag huilde nadenkend over hoe te herstellen, je niet sliep, je was me dierbaar. Ik nam contact op met het kruidencentrum Dr. Itua, die in West-Afrika woonde. Een vriend van mij hier in Hamburg komt ook uit Afrika. Ze vertelde me over Afrikaanse kruiden, maar ik was nerveus. Ik ben erg bang als het gaat om Afrika omdat ik veel vreselijke dingen over hen heb gehoord vanwege mijn christendom. god voor richting, neem een ​​moedige stap en neem contact met hem op in de e-mail en ga dan naar WhatsApp, hij vroeg of ik voor behandeling kon komen of ik wilde een levering, ik zei hem dat ik hem wilde weten Ik koop een ticket in 2 manieren om naar Afrika te gaan Om Dr. Itua te ontmoeten, ging ik daar heen en ik was sprakeloos van de mensen die ik daar zag. Patent, zieke mensen. Itua is een god die naar de wereld is gestuurd, ik heb mijn voorganger verteld over wat ik aan het doen ben, dominee Bill Scheer. We hebben een echte strijd prachtig met Spirit en Flesh. Aanbidding diezelfde avond. Hij bad voor me en vroeg me om te leiden. Ik bracht 2 weken en 2 dagen door in Afrika bij Dr. Itua Herbal Home. Na de behandeling vroeg hij me om zijn verpleegster te ontmoeten voor de HIV-test toen ik het deed. Het was negatief, ik vroeg mijn vriend om me naar een ander nabijgelegen ziekenhuis te brengen toen ik aankwam, het was negatief. Ik was overweldigd door het resultaat, maar gelukkig vanbinnen. We gingen met Dr. Itua, ik dank hem maar ik leg uit dat ik niet genoeg heb om hem mijn waardering te tonen, dat hij mijn situatie begrijpt, maar ik beloof dat hij zal getuigen over zijn goede werk. Goddank voor mijn lieve vriendin, Emma, ​​ik weet dat ik dit nu zou kunnen lezen, ik wil je bedanken. En veel dank aan Dr. Itua Herbal Center. Hij gaf me zijn kalender die ik in mijn huis op mijn muur legde. Dr. Itua kan ook de volgende ziekten genezen ... Kanker, HIV, Herpes, Hepatitis B, Inflammatoire Lever, Diabetis, Blaaskanker, Darmkanker, Borstkanker, Nierkanker, Leukemie, Lun, Fribroid, Onvruchtbaarheid, Ziekte van Parkinson, Inflammatory darmziekte, fibromyalgie, herstel je ex. U kunt contact met hem opnemen per e-mail of whatsapp, @ .. drituaherbalcenter@gmail.com, telefoonnummer ... + 2348149277967 .. Hij is een goede dokter, praat vriendelijk met hem. Ik weet zeker dat hij ook naar je zal luisteren.

  BeantwoordenVerwijderen