zaterdag 8 oktober 2016

Complicaties en verblijf in het LUMC

Eind vorige week stond een transfusie met trombocyten gepland. Op die dag voelde ik me al niet in orde. In het ziekenhuis bleek dat mijn Hb-waarde 4 was, extreem laag. Er werd besloten dat ik 3 zakken bloed zou krijgen en nog een extra zak trombocyten. De hematoloog had inmiddels een vermoeden dat er ergens vocht in mijn longen zat en liet daarom een longfoto maken. Die foto gaf onvoldoende informatie en er werd een nader longonderzoek aangevraagd. Ik werd die vrijdagavond in het LUMC opgenomen.

Op maandag vierden de Leidenaren de bevrijding van Leiden van de Spaanse bezetting in de 16e eeuw. Ik mocht inmiddels het longonderzoek ondergaan. Bij dit onderzoek (BAL-onderzoek) wordt een scopie uitgevoerd via de keel. Daarbij worden steeds pufjes vocht in de longen gespoten, en gelijk weer opgezogen. Bij het opzuigen komen er stoffen uit de longen mee die verder worden geanalyseerd. De longscopie was een vervelende ervaring, maar was wel geslaagd. Diezelfde avond kreeg ik koorts.

Uit analyse van het longvocht bleek dat ik besmet ben met het Rino-virus. Dat is eigenlijk een alledaags verkoudheidsvirus, dat je niet in je longen hoort te krijgen. Daarnaast bleek er een bacterie in mijn bloed te zitten. om die te bestrijden is een antibioticakuur gestart. Ook zijn er aanwijzingen dat ik mogeljk een aspergillus-schimmel in mijn longen heb.

Intussen loopt ook de anti-Kahler behandeling door. Vanwege de combinatie van besmettingen en behandelingen is besloten om me voor nog een paar dagen in het LUMC te houden. Dat is allemaal niet leuk en gezellig, maar geeft wel een zekere rust. We brengen vele uren in het ziekenhuis door. Het valt niet altijd mee maar we maken er het beste van.

3 opmerkingen:

  1. Tjonge ,ik ben hier even stil van. Maar u kennende vecht u zich er wel weer doorheen. De conditie heeft hier natuurlijk ook erg onder te lijden en ik maar balen dat ik drie weken geleden een sammonala bacterie in mijn darmen had waardoor ik een vakantie naar Griekenland moest annuleren. Ik wens u het allerbeste toe en dat het toch nog goed mag komen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weerom een domper om tegen te vechten. Als het al niet genoeg is dat wel Kahler krijgen moet de medicatie , ns nog wat bijwerkingen geven.Sterkte..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn leven is mooi dankzij jou, Mein Helfer. Heer Jezus in mijn leven als een kaarslicht in de duisternis. Je liet me de betekenis van geloof zien met je woorden. Ik weet dat zelfs toen ik de hele dag huilde nadenkend over hoe te herstellen, je niet sliep, je was me dierbaar. Ik nam contact op met het kruidencentrum Dr. Itua, die in West-Afrika woonde. Een vriend van mij hier in Hamburg komt ook uit Afrika. Ze vertelde me over Afrikaanse kruiden, maar ik was nerveus. Ik ben erg bang als het gaat om Afrika omdat ik veel vreselijke dingen over hen heb gehoord vanwege mijn christendom. god voor richting, neem een ​​moedige stap en neem contact met hem op in de e-mail en ga dan naar WhatsApp, hij vroeg of ik voor behandeling kon komen of ik wilde een levering, ik zei hem dat ik hem wilde weten Ik koop een ticket in 2 manieren om naar Afrika te gaan Om Dr. Itua te ontmoeten, ging ik daar heen en ik was sprakeloos van de mensen die ik daar zag. Patent, zieke mensen. Itua is een god die naar de wereld is gestuurd, ik heb mijn voorganger verteld over wat ik aan het doen ben, dominee Bill Scheer. We hebben een echte strijd prachtig met Spirit en Flesh. Aanbidding diezelfde avond. Hij bad voor me en vroeg me om te leiden. Ik bracht 2 weken en 2 dagen door in Afrika bij Dr. Itua Herbal Home. Na de behandeling vroeg hij me om zijn verpleegster te ontmoeten voor de HIV-test toen ik het deed. Het was negatief, ik vroeg mijn vriend om me naar een ander nabijgelegen ziekenhuis te brengen toen ik aankwam, het was negatief. Ik was overweldigd door het resultaat, maar gelukkig vanbinnen. We gingen met Dr. Itua, ik dank hem maar ik leg uit dat ik niet genoeg heb om hem mijn waardering te tonen, dat hij mijn situatie begrijpt, maar ik beloof dat hij zal getuigen over zijn goede werk. Goddank voor mijn lieve vriendin, Emma, ​​ik weet dat ik dit nu zou kunnen lezen, ik wil je bedanken. En veel dank aan Dr. Itua Herbal Center. Hij gaf me zijn kalender die ik in mijn huis op mijn muur legde. Dr. Itua kan ook de volgende ziekten genezen ... Kanker, HIV, Herpes, Hepatitis B, Inflammatoire Lever, Diabetis, Blaaskanker, Darmkanker, Borstkanker, Nierkanker, Leukemie, Lun, Fribroid, Onvruchtbaarheid, Ziekte van Parkinson, Inflammatory darmziekte, fibromyalgie, herstel je ex. U kunt contact met hem opnemen per e-mail of whatsapp, @ .. drituaherbalcenter@gmail.com, telefoonnummer ... + 2348149277967 .. Hij is een goede dokter, praat vriendelijk met hem. Ik weet zeker dat hij ook naar je zal luisteren.

    BeantwoordenVerwijderen